keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Myrsky Sandbergissä...

Eilen olin koiran kanssa kahden kotona. Sähköt olivat poikki ja istuimme kynttilänvalossa. Iltapesuille lämmitin pihasaunan. Mikä tunnelma, kun tuuli nitisytti vanhaa rakennusta. Ripustin ikkunaan patterituikkuset. Sauna oli lämmin ja kylpemisen nautinnon viimeisteli pitsireunainen pellavapyyhe.













tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulutunnelmaa Sandbergissä...

Minulle joulu on vuoden tärkein juhla. Se on perheen, läheisten ja ystävien juhla. Lämmintä yhdessäoloa, tärkeiden ihmisten muistamista, herkullisia ruokia ja hiljentymistä. Kristittynä se merkitsee myös Jeesuksen syntymän juhlaa, mikä on tärkein asia koko jutussa.














Omin sormin





Haluaisin keväällä mukaan "salainen neuleystävä" -juttuun. En pidä itseäní mitenkään virtuoosina, lähinnä innokkaana vaan. Haaveena olisi neuloa joskus itselleni villapaita. Tähän mennessä olen tyytynyt sukkiin, lapasiin, neulerätteihin, ynnä muihin pieniin töihin.

Tällä hetkellä ideoinnin alla on lapaset tai sormikkaat minulle ennen neulomattomasta tweed-langasta. Siinä on noin puolet silkkiä ja toinen puoli villaa. Ihana yhdistelmä!


Mummun ja Papan haudalta joulukuussa. Kävin laittamassa kynttilät, jotka palavat reilut neljä vuorokautta. Kivasti siis yli joulun.