sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mietin ensin, että taidan tehdä uuden blogin ja alkaa sinne päivittää nuita hevoshommia. Mutta mitäpä sitä tätä unohtamaan. Sandbergin täti se puuhaa edelleen näitäkin hommia. Ostin syksyllä hevosen. Upean Appaloosan ostinkin. Hyvästä suvusta, luotettavan ihmisen kasvattama ja vielä luotettavamman laittelema. Onhan se ollut opettelua ryhtyä hevostelemaan urakalla. Ei sitä lapsena tajunnut, mikä vastuu äidillä hevosista oli. Kunhan itte vaan ratsasteli ja puuhaili pääasiassa mukavia juttuja. Nykyään pelottaakin paljon enemmän. Tai mitään enemmän. Ei sitä teininä pelottanut. Kaikesta vastuusta huolimatta tää on jännittävä matka. Pienin askelin mennään eteenpäin. Jos sitä ens kesänä jotakin karjahommia...
Heppa asuu läheisellä yksityistallilla täyshoidossa. Olen erittäin tyytyväinen tallin toimintaan. Tytär käy ohjatuilla tunneilla tallin hevosilla oman lisäksi. Tallikissa Kerttu on rakkauttta pullollaan ja hyppäsi kuvaan mukaan.
Käsitöitä tulee tehtyä säännöllisen epäsäännöllisesti. Tässä hippipipo Norosta ja tytölle sukat Stepistä. Valmiiksi kun tulivat, hujahtivat heti jalkaan,eikä ehtinyt kuvata.