torstai 9. helmikuuta 2012

Minulla on suloisin laukku ikinä!

Kaiken kiiruksen, eli pakkasen, töiden, koulun ja puuhastelujen keskellä kävin vihdoin postilaatikolla. Postista oli tullut ilmoitus, että paketti odottaa. Ei muuta kuin auton keula kohti keskustaa ja postille päin.
Sinisten unikkojen värittämä laatikko kainalossa suuntasin kotiin ja voi huoh... Aivan uskomattoman ihana sisältö oli ihan siinä. Siis käpisteltävänä.
Laukku. Upea. Laukussa on tummansininen vuorikangas ja neppari. Se on huoliteltu, luja, juuri sopiva olalle tai käteen. Ja miten siistiä työtä.
Juhlaa lisäsi sporttisen rouhea kaulaliina, joka pääsi heti takin kaveriksi naulakkoon. Niillä on kiva lähteä huomenna isolle kirkolle analysoimaan opparikyselyn tuloksia.
Koska olen pian aivan hemmoteltu, oli mukana superpehmoista Teksiiliteollisuuden Kamena-lankaa. Tumma väri on jotain sinisenmustanharmaan jotakin. Kaunista. Suklaat hävisivät namskis jo illan aikana vähän kaikkien suihin.

Langasta keksin jotain kivaa. Täytyy yrittää tehdä jotakin uutta, mitä ei ole ennen kokeillut. En olisi kyllä osannut aavistaa mitään näin ihanaa. Kiitos snyyseni!








2 kommenttia: