lauantai 10. maaliskuuta 2012

Arkeen piristystä!


Paketti oli tulla tupsahtanut kotipostiin. Sisältö oli sangen jännittävä! Kaulaliina vaalenapunaisen sävyissä pääsi käyttöön heti ja samoin liikuttavan ihanat sukat. En tiedä, liittyykö tähän jokin juju, mutta otin eriväriä olevat villasukat samantien käyttöön ja ne olivat vedettynä farkkujen lahkeiden päälle opinnäytetyön esityksessä. <3 Virkkauslankaa sain ukkosen ja hiekkarannan sävyissä. Täytyy suunnitella jotakin kesäistä niistä! Kolmosen pyöröpuikot pääsevät käyttöön myös. Niissä näkyi olevan hyvä liitoskohta. Kiitos Snyyseni hauskasta paketista! Ja tietenkin suklaasta!

Muuten olen tehnyt kaikkea pientä välipalatyötä siellä ja täällä. Kun nyt saisi tämän muutaman viikon rypistyksen tehtyä, niin sitten voisi keskittyä ihan vaan neulomiseen. Toki perhettä ja töitä, mutta ei ihan heti koulua.

2 kommenttia:

  1. Heips!
    Hyvä kun paketti löysi kotiin. Olin jo vähän huolissani siitä, mutta en alkanut stressata. Tarkistin koodilla, että olit noutanut sen, joten en repinyt hiuksiani, vaan neuloin kaikessa rauhassa.
    Halusin vain näyttää, että ne sukat eivät ole mitkään muotovaliot. Jos tutkit niitä lähemmin, huomaat sen kyllä. Mutta pääasia on, että paketti löysi perille ja oli mieleesi. Olen vähän hermoillut, pidätkö siitä vai et, mutta nyt voin ottaa rennosti.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Esme!
    Olen ollut hyvin hemmoteltu ja huomioitu taholtasi. Pidän sukista kovasti. Minusta sukkiin kutoutuu lämpimän ihmisen käsissä myös muutakin kuin lankaa. Niissä on ystävyyden, inhimillisyyden ja arjen onnen säikeitä. Kuinka muutoin voisi olla, kun lähimmäinen on miettinyt toisen viluisia varpaita.
    Otetaan rennosti! =)

    VastaaPoista