sunnuntai 29. tammikuuta 2012


Rapsakka pakkassää rajoittaa ulkoilun melkein vain liiterin ja kotioven väliselle polulle. Vanhassa talossa asuminen vaatii asennoitumista ja runsaasti villavaatteita. Ei täällä paleltumaan pääse, ei tosiaankaan. Mutta 19-20 astetta ns. yleisissä tiloissa ja n. 18 makkareissa ei tunnu ollenkaan kalsealta. Villasukat jalassa ja pitkähihainen päällä touhataan menemään. Mainittakoon, että ilmalämpöpumpulla ja varaavalla takalla pärjättiin alle 15 asteen pakkasessa. Ilmis vaan ei toimi sen kylmemmässä, joten nyt on pitänyt laittaa muutama patteri päälle.
Neuloin tyttärelle villaisen tupsupipon itse värjätystä langasta. Tuli ihan hauska. Kirsikkaa, vaaleanpunaista ja vihreää. Täytyy yrittää saada pari kuvaa, kun ehtii. Muutoin on pari työtä kesken, lapasia vailla peukaloita tai pareja. Kyllä ne sieltä sitten jossain vaiheessa. Ja onhan minulla sellaisia hys-hys-juttujakin tekeillä...
Ne paljastuu sitten joskus. =)

Kaunista pakkassäätä ja lämpimiä villasukkia!

1 kommentti:

  1. Kylmää se on ollut täälläkin, melkein kolmessakympissä on ollut elohopea. Kyllä tässä on saanut jännittää auton suhteen, mutta on se tähän mennessä lähtenyt, kun on kunnolla lämmittänyt. Harmi vaan, että näin kovilla pakkasilla ne öljyt vaihteistossa ovat aluksi kuin siirappia. Saa siinä olla varovainen vaihdekepin kanssa, ettei mene laatikko rikki.

    VastaaPoista