tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kuinka tehdä oikeaoppisesti rästiin jääneitä tehtäviä

Kun on päättänyt tarttua toimeen ja selvittää epämääräisen kasan rästiin jääneitä koulutehtäviä, tulee valmistautua huolellisesti.

Itselläni on muutama hyväksi havaittu keino. Ensin valitaan mukavat ja kauniit vaatteet. Suosin itse mustia legginssejä, villasukkia ja mustaa trikoopaitaa. Paidan helman tulee olla napakka ja tarpeeksi pitkä. Legginsien vyötärön tulee nousta tarpeeksi ylös ja olla muutenkin hyvin päällä pysyvä. Pystyn, afrikkalaisnaisen perän omistavalla naisella, housujen istuvuus on sangen olellinen asia omaa ja muiden viihtyvyyttä ajatellessa. Villasukista kannattaa valita mukavimmat ja mukavimmista kauneimmat.

Keitetään lempijuomaa. Tänään se on vihreällä kardemummalla maustettu suodatinkahvi. Veitsenlappeella kertaalleen murretut siemenet laitetaan sinne vaan humps kahvin joukkoon.

Valitaan huoneesta sellainen paikka, minne valo siivilöityy sopivasti. Viihtyvyyttä lisää myös kauniisti valittu taustanäkymä. Jos omistaa lemmikin, sen voi pyytää jalkoihin nukkumaan.

Satasen juoksijat ottavat pieniä vetoja ennen koitosta. Tässä minun veto ja sitten aiheeseen.

1 kommentti:

  1. Ai sinä käytät kardemummaa. Minä taas käytän inkivääriä, vaikka se onkin enemmän flunssantorjuntalääke kuin mitään muuta. Kuuman kaakaon seassa hippunen, ja vain hippunen, inkivääriä takaa sen, että pystyn olemaan, olkoonkin sitten vaikka vain muutaman päivän kerrallaan.

    VastaaPoista