maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kuka voisi olla pitämättä villasuk(kia)ista?


Lukuisia väriyhdistelmiä kevääseen!

Villasukkien kutominen on niin ihanaa. Kaksilla puikoilla on nytkin pari valmistumassa. Hirmuisella vauhdilla tikutettava, että pääsee seuraavia suunnittelemaan.





Jämälangoista kootut istuvat.




Ticoticosta tyttärelle kumisaapassukat.




Pojalle kumisaapassukat itsevärjätystä langasta.

5 kommenttia:

  1. Onpa upeaa! Sinä se osaat. Toivottavasti seuraava paketti ei ole ihan hirmuisen karsean kamala.

    VastaaPoista
  2. Näytät pitävän kirkkaista väreistä, muistakin kuin vain turkoosista ja harmaasta. Toivottavasti seuraavan pakettini värikkäämpi osuus on mieleesi, vaikka se vähän kova onkin. Ajatuksena oli, että se olisi ripaus kevättä elämääsi. Voi tietysti olla, että joudut etsimään sille osalle pakettia uuden kodin, mutta jos niin käy, en hermostu siitä, vaan ymmärrän hyvin. Enhän tunne makuasi sillä elämänalueella ollenkaan.

    VastaaPoista
  3. Taas jännitys kasvaa! Värit on monitahoinen asia, mutta jään innolla odottamaan pakettia. Sellaista harmaata taaperrusta on ollut, että värit saattavat olla hyvin tarpeeseen juuri nyt!

    VastaaPoista
  4. Voi ei! Kamalaa, jos on ollut harmaata! En uskalla hiiskua siitä, mitä nyt värkkäilen täällä, enkä siitäkään mitä eilen hain kaupasta. Mietin vieläkin, teenkö turkoosin vai ruskean vai turkoosinruskean. ARRRGH! Kun osaisinkin päättää! Revin kohta tukkani tämän päättämättömyyteni kanssa.

    VastaaPoista
  5. Kuules nyt snyyseni! Ihan rennosti vaan, kolmesti on mennyt vallan mainiosti, niin miksi ei toukokuussakin! =)

    VastaaPoista